A készülék, ami képes sütni, főzni, grillezni, párolni, párán főzni, (kevés zsiradékon) sütni, fondüt készíteni, (bő zsiradékban) sütni, és úgy funkcionál, akár egy megszokott fazék, és ami a legfontosabb: kuglófot is süthet benne. Ezek után nem lesz szüksége lábasokra, fazekakra, grillsütőre, olajsütőre, párolóra, de még sütőre sem. Pénzt és helyet takarít meg a konyhában.
Kompakt, kis helyet foglal. Bárhová könnyedén áthelyezheti lakása vagy nyaralója területén. A belső tartály tartós, tapadásgátló kerámia bevonatot kapott. A tapadásgátló bevonatú kuglóf formát sütést nem igénylő desszertek elkészítéséhez is használhatja. A CK9090 multifunkcionális főzőedénynek köszönhetően anélkül emelheti étkezője színvonalát, hogy újabb és újabb készülékeket kellene vásárolnia.
Műszaki adatai:
- teljesen szétszedhető – a tartály mosogatógépben is moshatja
- hőmérséklet-szabályozás (80 – 240 °C)
- üvegfedél
- kivehető tartály tapadásgátló kerámia bevonattal
- fogantyú a könnyű hordozhatóságért
- a tartály kapacitása olaj befogadására: 1,5 – 2 l
- termosztát-szabálozás
- csúszásgátló talpak
- tartozékai: kuglóf sütőforma, kuglóf sütőforma alatti rács, fondü készlet 6 db villával, olajsütő rácsos kosár, lyukacsos kiszedő kanál, pároló rács
- a tartály méretei: 27,5 × 27,5 × 9,5 cm (magasság x szélesség x mélység)
- külső méretei: 35 × 33,5 × 23,5 cm (magasság x szélesség x mélység)
A Concept CK9090 multifunkcionális főzőedény programjai:
- Sütés (kevés zsiradékon)
Ki tudna ellenállni az igazi, ropogósan kisütött rántott húsnak, ami cseh klasszikusnak számít.
- Főzés
Gombócok kelt tésztából, burgonyából, zsemléből, túróból, levesek, mártások… családja el lesz ájulva.
- Grillezés
Sertés szűzpecsenye, sertés nyak vagy szárnyas steak, és ehhez a grillezett cukkini, padlizsán, hagyma és sampinyon gomba… kevés zsiradék hozáadásával is elkészíthető a tökéletes ízélményért.
- Párán főzés
A víz fölötti rácson való párán főzéssel az ételekben megrekednek a vitaminok, így törékeny köreteket vagy akár főételeket is készíthet. Elég meglocsolni valamilyen öntettel vagy egy lágy szósszal.
- Sütés
Süsse meg a cseh klasszikust, a sonkás rakott tésztát, a francia burgonyát vagy az olasz lasagnét.
- Fondü
Olvassza fel a csokoládét és válasszon hozzá kedvenc, friss gyümölcsei közül: eper, ananász, banán… édesség, ami örömet okoz.
- Sütés (bő zsiradékban)
Süssün hasábburgonyát vagy kroketteket – sokkal ízletesebbek!
- Melegítés
Valaki lekéste az ebédet? Sebaj…