Vákuumcsomagoló gép fokozott teljesítménnyel, dupla szivattyúval és megerősített kettős hegesztéssel. Forradalmi módja az élelmiszer tárolásának vákuumban (levegő nélkül) meghosszabbítja 5-szörösére az tárolási időtartamot. A vákuumnak köszönhetően az élelmiszerek megőrzik a természetes frissességüket és minőségüket. Alkalmas az élelmiszerek vákuumos csomagolására és ezután a sous vide gasztronómiai főzési eljárás alkalmazható (vákuumozott élelmiszerek alacsony hőmérsékleten vízfürdőben való főzése).
Technikai jellemzők és leírás:
- teljesen automatikus vákuum csomagoló gép élelmiszerekre
- a kompresszor teljesítménye 20 l/perc
- maximális szívóteljesítmény: 900 mbar
- speciális gyors pácolás funkció
- funkció a törékeny és finom élelmiszerek deformálódása ellen a vákuumozás alatt (pl. gyümölcs)
- háromféle beállítás a zsákos hegesztéshez – száraz, nedves,vizes (pl. hús)
- lehetséges kézi légtelenítés az Pulse vacuum funkció segítségével
- integrált hengervágó
- henger tartályt a vákuumcsomagoló belsejében
- maximális henger és fólia szélessége: 30 cm
- áramellátást hálózatról
- levegő elszívása zacskókból és hengerekből, tömítés magas minőségű és szilárd hegesztéssel
A csomagolás tartalma:
- 1× henger 28 × 300 cm
- 1× henger 20 × 300 cm
- 5 x zacskó 22 × 28 cm
Megjegyzés: Új VM Profi vákuumcsomagoló géphez vákuumcső nem tartozik. Az említett vákuumcső a Maxxo VC1800 termék tartozéka, mivel csak a termékhez tartozó vákuum tárolókhoz alkalmas.