Az adatvédelem alapelvei a 4home.hu-n

Az adatvédelem alapelvei a 4home.hu-n. A weboldalon tanúsított viselkedése alapján sütiket (cookie-kat) használunk a tartalom személyre szabására, valamint a releváns ajánlatok és termékek megjelenítésére. Az „Értem” gombra kattintva elfogadja a cookie-k használatát, hogy célzott hirdetéseket jelenítsen meg a hirdetési hálózaton más webhelyekről. Az Adatvédelmi beállításokban bármikor részletesen beállíthatja a perszonalizációt és a célzott hirdetéseket.

Kapcsolat 0 Kedvencek Bejelentkezés Kosár

Kosár előnézet

Ha még 30 000 Ft értékben vásárol a házhozszállítás ingyenes!
Az Ön kosaraüres...
Orion csíráztató tál Orion csíráztató tál
  Tál fedéllel és szűrővel, amely ideális hüvelyesek, gabonafélék, gyógynövények és zöldségek – pl. bab, borsó, hajdina, lencse, szójabab – kényelmes csíráztatására...   A magvakat áztassa be a tálban 24 órára. Az idő leteltét követően öntse ki az edényből a vizet a műanyag szitán át, a magvakat pedig oszlassa el a szitán. A szitát helyezze tálba kevés vízzel, fedje le a nyitott nyílású fedéllel és helyezze meleg helyre, de nem közvetlen napfényre. Naponta kétszer öblítse át a magvakat, a csírák kb. az ötödik-nyolcadik napon jelenek meg, a magvak fajtájától függően.   A csírázási folyamat aktiválja a magban levő enzimeket, és többszörösére növeli a vitaminok, különösen a B és a C tartalmát. A keményítők cukrokká alakulnak, a fehérjék aminosavakra, a zsírok pedig zsírsavakká alakulnak. A csírák ezenfelül nagy mennyiségű vasat és magnéziumot is tartalmaznak. A növényi csírákat lehetőleg nyersen fogyassza, hogy ne pusztuljanak el az értékes tápanyagaik. A csírákat szórhatja szendvicsekre, vagy salátákhoz is hozzákeverheti őket. Ha melegkonyhai készítményekhez kívánja őket felhasználni, csak az étel elkészítését követően adja őket hozzá. Kiválóak például rizottóhoz, levesekhez, őrölve pedig különféle szendvics kenőkrémekhez.
4,5 67
3545

Orion csíráztató tál

Orion csíráztató tál

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás





Tál fedéllel és szűrővel, amely ideális hüvelyesek, gabonafélék, gyógynövények és zöldségek – pl. bab, borsó, hajdina, lencse, szójabab – kényelmes csíráztatására...
 
A magvakat áztassa be a tálban 24 órára. Az idő leteltét követően öntse ki az edényből a vizet a műanyag szitán át, a magvakat pedig oszlassa el a szitán. A szitát helyezze tálba kevés vízzel, fedje le a nyitott nyílású fedéllel és helyezze meleg helyre, de nem közvetlen napfényre. Naponta kétszer öblítse át a magvakat, a csírák kb. az ötödik-nyolcadik napon jelenek meg, a magvak fajtájától függően.
 
A csírázási folyamat aktiválja a magban levő enzimeket, és többszörösére növeli a vitaminok, különösen a B és a C tartalmát. A keményítők cukrokká alakulnak, a fehérjék aminosavakra, a zsírok pedig zsírsavakká alakulnak. A csírák ezenfelül nagy mennyiségű vasat és magnéziumot is tartalmaznak. A növényi csírákat lehetőleg nyersen fogyassza, hogy ne pusztuljanak el az értékes tápanyagaik. A csírákat szórhatja szendvicsekre, vagy salátákhoz is hozzákeverheti őket. Ha melegkonyhai készítményekhez kívánja őket felhasználni, csak az étel elkészítését követően adja őket hozzá. Kiválóak például rizottóhoz, levesekhez, őrölve pedig különféle szendvics kenőkrémekhez.

Paraméterek és specifikáció

Anyag: műanyag
Hosszúság: 29 cm
Magasság: 7,5 cm
Mosogatógép: igen
Szélesség: 21 cm
Szín: fehér

Katalógusszám:

 114107
Megosztás
orion

Értékelés

4,5 (67 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni